Ho ho ho

December je zame osebno mesec družine in prijateljev. Prazničen, pobeljen s snegom, okrašen z lučkami in prežet z ljubeznijo. Objemi in poljubi. Kuhano vino in skupinske večerje. Družinske vezi se okrepijo in poudarijo tisti nevidno vez, ki je vredna vsega. Druženje s prijatelji in neformalno hanganje s sodelavci. Vsi pozabljeni klici in prestavljene kave se realizirajo točno v tem mesecu. V ozadju tista pocukrana božična glasba, darila tu in tam, v zraku vonj cimeta in limon, mmmm. December.
Miklavž in božični večer sta dva najpomembnejša dneva v mesecu. Božična večerja je tradicija, ki jo je potrebno ohranjati ne glede na vse. Smrekca in jaslice ter družina za mizo, pogovori in debate. Ne zamenjam!
Prijatelji in partner, druga družina. Tokratni december bo še posebej zabaven. Kombiniran s smučarijo preko novega leta in sladkimi poljubi. Obvezno druženje ob kuhancu sredi praznične Ljubljanje, sprehodi po snegu, vikendi v hribih in ustvarjanje spominov.
Leto se zaključuje s stilom, čeprav je bila jesen rahlo neprijazna in določenih stvari še nimam pod streho... enkratno in še na bolje gre***

Comments

Popular posts from this blog

Sankaška reportaža