La storia Koper

Po iskanju primernega kotička za kosilo sva svoj prostor našla v Kopru. Brancin na žaru! Izredno okusen, dovolj velika porcija, lepo servirano in postreženo. Preverjeno dobro, morsko na morju!
Na morju pa smo ujeli tudi medaljone jelena v brusnični omaki in sirovi štruklji. Jelen! Nikoli ga še nisem jedla, kaj šele naročila. Ampak je dobrega okusa, priznam! Z brusnicami paše, sirovi štruklji pa so le pika na i. Preprosto okusno:)
Postrežba je bila precej sladka, hahaha. Gospa natakarca se je potrudla z ustrežljivostjo, še celo Janija je vabila v zakotne kotičke šanka s pretvezo plačila. Revež je komaj dobil kartico nazaj, le kaj je moral narediti zato...sem gledala stran pa ne vem kaj sta se menila :))) Baje je iskal popust! Recimo, mu zaupam! Po specialitetah sva odhlačala domov...v posteljo, stran od gužve, se stisnt, ker jutri je na sporedu Kanin. Šneg, mmm:)

Comments

Popular posts from this blog

Sankaška reportaža