Glina

Če radi skrbite za svoje telo tako navzven kot navznoter vam priporočam izdelke z glino. Sama sicer že nekaj let delam kure s pitjem gline in tako poskrbim za uravnovešene procese v telesu. Meni glina odgovarja in jo rada pijem za zdravje :)
Sicer pa je na voljo toliko super izdelkov kot so mila (sama zadnje čase uporabljam izključno trda mila - odlična so tudi slovenska mila Organica ), pilig ploščice in krogljice za kopeli. Če vas pestijo kakšne težave z vnetji pa so fajn tudi obloge.
Kure s pitjem gline je priporočeno narediti do dvakrat letno (ne pije se neprestano) in v času pitja se ne meša z drugimi detox sredstvi, saj tako izničiš vse koristi, ki si jih želel. Poleg tega vam toplo priporočam, da ne pretiravate s prevelikim številom te in one super hrane, ampak se odločite kaj boste jemali in zakaj, ter se tega držite. Mešanje vsega pomalo je brezveze, ker tako uničiš vse in mečeš stran denar in čas. Enako s kozmetiko :) Sama sem navdušena nad Zdravo naravo, kjer so izredno prijazni ter dosegljivi na vsa vprašanja. Ko boste poskrbeli za telo navznoter, pa hitro na svež zrak in poskrbite zanj še navzven pa malce za dušo:) Sončece pridi in preženi deževno zimo stran.

Comments

Popular posts from this blog

Sankaška reportaža