Gladke noge

Prihaja čas kratkih hlač, kril, golih nog in rok. In na sezono se je treba pripraviti, razen če niste že vmes kaj skakali po bazenih in savnah. 
Sicer uporabljam ipl laser, ampak včasih se je potrebno na hitro urediti. Sicer pa se moraš pobriti tudi pred uporabo laserja. No in britvice so zapletena reč. So drage in ta drage so tudi najboljše. Sama sem na primer rada malo prišparala in sem kupila take za enkrat. Sicer ne najcenejše, ampak neko vmesno varianto. Potem pa se je na račun privarčevanih evrov vnela koža ali pa jo je britvica kar odbrila. Včasih sem izpod tuša prišla kot bi se brila z nožem, bathroom massacare. In ko se boriš še s suho kožo, je to šlo vse narobe. 
Sedaj uporabljam tole mini britvico od gillete venus in sem nadvse zadovoljna. Moram pohvaliti in tudi objaviti. Koža ji je hvaležna, ni iritacij in komaj čakam na lepe sončne dneve. Po britju in laserju, kožo lepo navlažim s kokosovim oljem in mlekom proti celulitu od 4kidsandus. Tega še testiram tako,  da še javim opažanja. 
Summer, bring it on, we are ready. or at least smooth. 


Comments

Popular posts from this blog

Sankaška reportaža