Hello summer

Zadnje čase planer poka po šivih. Ob obilici sončnega vremena in daljšem dnevu ne zmanjka aktivnosti, druženj in nujnih opravkov. Bližajo se poletni meseci, kar pomeni manj napetosti v službi, manj prometa na cesti in malček več uživancije vsak dan.
Npr. med tednom mi zadnje čase paše narediti kak mini odklop - pivo na terasi, aperol spritz na soncku, pobeg na morje in vožnja nazaj po prazni cesti ob jasnem nebu. Prave stvari za odganjanje skrbi.
Poleg laid back dogodkov pa seveda ne manjka kolesa, dolgih sprehodov po pokošenih travnikih in aktivnosti stran od ponorelega sveta. Tudi s psom izbirava poti stran od cest in množice ljudi. Zadnje čase imam občutek, da rabim več časa zase. Da odmislim vse tiste nepotrebne misli, ki blokirajo energijo.
Priporočam vam, da se podate nekam v gozd na kako mirno neobljudeno jaso, se vsedite na obrobje, zaprete oči in poslušate okolico. Ali pa si spočijte oči na zelenih drevesih in mirnem gozdnem življenju. Ob takih trenutkih ponavadi mimo primašira presenečena srna ali pa se po drevesu sprehaja veverica. Srečala sva tudi že dve mladi kuni. Aja pa borovnice zorijo. Verjemite mi, da se boste vrnili prerojeni s sprehoda. In nova energija se bo preselila tudi na bližnje. Nasmeh je najlepše darilo, ki ga lahko podarite sebi in ostalim. In lepše zgledate s kotički navzgor.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sankaška reportaža