Lučke




Ta vikend je bil zelo družaben, dolge noči in prekratki dnevi. Dobro da je bil vreme toliko zanič, da ni bilo slabe vesti. Lučke sva gledala na Bledu in Radovljici. Radovljica je res lepo okrašena. No tudi Bled, seveda. Vse praznično, polno stojnic, ki prodajajo takšna in drugačna darila in dobrote.
Nato sva tudi sama zbrala zadnje atome moči in skupaj okrasila domek. Na žico, kjer ponavadi visijo slike, sva obesila lučke, jih ovila z umetnim zelenjem in na žico obesila unikatne izdelke by Rina Kata (najdete na FBju).
Nato se je sam lotil še smrekice. Sama sem se prelevila v nadzornika s kavča in spremljala, če delo opravlja pravilno. Uspelo mu je :)
Po napornem okraševanju, pretirani toploti iz kamina in cheesy komediji s tvja, sva se odpravila še v supermesto Kamnik. Tudi naše mesto je že lepo okrašeno. Upanje, da najdeva kak štant s kuhancem, je kmalu zamrlo, tako da smo se z družbo preselili v kavarno. Očitno bomo morali na štante še malce počakati. Veseli čas šele prihaja. Upam da pride tudi kaj mraza, ker 10 stopinj decembra, res ne pelje nikamor. Ker če je mraz, je vsaj lepo vreme. Naveličana blata, dežja in mlačnega vremena, si res želim vsaj malce zimskega vzdušja. Po slabi zimi lani, sem si želala lepega poletja, ki ga ni bilo in srčno upam da se ne ponovi vzorec.
Uživajte:)


Comments

Popular posts from this blog

Sankaška reportaža